Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Winter 2021/22: Collander till Hammarby?

Det har ryktats en del ”i kulisserna” om att Hammarby vill köpa loss ÖSKs Dennis Collander. De ryktena fick väl lite fastare form i kväll då Aftonbladet gick ut med att de två klubbarna sedan en tid haft ingående förhandlingar om saken.

Enligt tidningen är Hammarby villiga att betala ca 4 mkr. medan ÖSK kräver närmare 5 mkr samt en vidareförsäljningsklausul. Enligt tidningen finns det även andra klubbar som är intresserade, vilket möjligen kan motivera Hammarby att höja sitt bud så att de kommer närmare ÖSKs kravnivå.

Aftonbladet: AVSLÖJAR: Hammarby nära värva Collander

Spelarstatistik från fotbolltansfers.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.