Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Winter 2021/22: Krasniqi lämnar ÖSK

ÖSK meddelar idag (synnerligen kortfattat) att man kommit överens med målvakten Mergim Krasniqi att avbryta anställningsförhållandet. Han lämnar därmed ÖSK efter en säsong då han i och för sig fått spela mer än vad andremålvakter brukar få göra, men där han inte heller lyckas övertyga ÖSKs tränare att han är tillräckligt bra för att ersätta Bobby Allain.

Efter degraderingen till Superettan var det väl tveksamt om ÖSK skulle ha råd att hålla sig med två målvakter som båda ansåg att de är bra nog att hålla förstaplatsen. Eftersom Allain (av någon anledning) redan förklarat att han gärna stannar kvar i ÖSK för att spela i Superettan var det nog inte så märkligt att det blev Krasniqi som får lämna. Krasniqi fyller 30 i år och han är inte längre i den åldern där han kan kosta på sig att sitta på bänken och vänta på sin chans.

Målvaktsvakansen öppnas väl nu en möjlighet för Gustav Leijon att fortsätta i ÖSK efter förra året då han var tredjemålvakt.

Statistik Krasniqi från fotbolltransfers.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.