Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Winter 2021/22: Positivt om Bergmark

NA:s Fredrik Carlsson har inlett sitt nya fotbollsår med att höra med Nicklas Bergmark hur denne tänker sig sin närmaste fotbollsframtid. Efter att ha stått utanför laget under hela året fick mittbacken under Marcus Lantz möjligheten att visa att han håller i Allsvenskan. Det gör han. Därmed fick ÖSK oväntat ett nytt problem på halsen. Bergmarks avtal gick nämligen ut vid årsskiftet.

Förhandlingar pågår och Bergmark har nu även haft möjlighet att träffa ÖSKs nya tränare Joel Cedergren. Intrycken verkar ha varit ömsesidigt positiva och det verkar som ett om nytt kontrakt inte är alltför avlägset.

NA: Bergmark positiv till ÖSK efter Cedergren-snacket

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.