Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Winter 2021/22: Philip Garvö – från Ö till Å

ÖSK tackade idag på förmiddagen Philip Garvö för den (relativt) korta tid han jobbat i och med klubben. Garvö anställdes i augusti 2020 som fystränare för P19 och senare även som assisterande fystränare för herrlaget.

Blev han ett offer för de utrensningar som förlusten av den allsvenska statusen kommer att innebära? Oklart eftersom Axel Kjäll i sin avskedsmening önskade honom lycka till med sitt nya uppdrag. Så brukar man inte skriva till de som fått sparken och nu befinner sig till den så kallade arbetsmarknadens förfogande.

Nu visar det sig, att Garvö går direkt vidare till ett nytt jobb. Det kan till och med vara så att det var han själv som sade upp sig. IFK Mariehamn hälsar honom nämligen idag välkommen som ny fystränare i klubben på ett 1+1 års avtal.

ÖSK: ÖSK tackar Philip Garvö för hans tid i klubben
IFK Mariehamn: Philip Garvö ny fystränare i IFK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.