Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Omtag 2022: Cedergren ny tränare i ÖSK

De allra flesta väntade väl på att det skulle vara Stefan Billborn som presenterades som ny ÖSK-tränare när ÖSK äntligen kallade till en presskonferens för att presentera den nya tränaren. Så blev det dock inte (alls). Det är i stället Joel Cedergren som skrivit på ett treårskontrakt med ÖSK för tränaruppdraget. Cedergren är väl i de här delarna av landet söder om Dalälven ett rätt okänt namn, vilket beror på att hela hans tidigare tränargärning skett i GIF Sundsvalls tjänst. En karriär som inleddes som huvudansvarig tränare år 2013 då laget spelade i Superettan och som avslutades år 2019 efter en väldigt skral säsongsinledning. Sedan dess har det varit tyst om Cedergren som till och med funderade på att lämna fotbollen och i stället satsa på en civil karriär.

Att det inte blev något med Billborn var väl rätt märkligt efter de positiva signaler som kommit från det hållet om Örebro SK. Det såg ju då ut som om han var mer eller mindre klar för Sportklubben. Det finns givetvis många tänkbara förklaringar till att det inte blev Billborn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.