Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Winter 2021/22: Ingves lämnar ÖSK

ÖSK meddelade nu på eftermiddagen, att man kommit överens med Anton Ingves om att denne lämnar klubben då hans kontrakt löper ut vid årsskiftet. Mittfältaren hade ett erbjudande att stanna kvar och träna med ÖSK under januari månad, men han har tackat nej till den möjligheten.

Beskedet kom inte direkt överraskande. Efter ett år i A-truppen under vilket 20-åringen inte lyckades etablera sig ens som en bänkspelare på allvar var väl hans framtidsutsikter i klubben mycket begränsade. ÖSK ville inte förlänga och själv vill han väl spela fotboll regelbundet (om det är fotboll han vill satsa på).

ÖSK: Vi tackar Anton Ingves för hans tid i klubben
NA: ÖSK släpper talangen

Beträffande Helmer Andersson, som också erbjudits att fortsätta och träna med ÖSK i januari, nämns ingenting i NA:s artikel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.