Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Winter 2021/22: MFF-intresse för Taha Ali

I en intervju med Västerås tränare Kalle Karlsson i VLT kommer det mer eller mindre mellan raderna fram, att det kan finnas ett intresse för Taha Ali från Malmö FF. De har i alla fall varit i kontakt med honom för att diskutera spelaren. Oklart dock hur stort MFF-intresset är. Det kan ju ha varit en allmän nyfikenhetsförfrågan om en spelare som presterat bra under hösten.

Min uppfattning är att MFF i allmänhet väljer ta in betydligt mer etablerade spelare. Ali fyllde 23 i år och kan väl knappast tas in med en talangstämpel på sig för att sedan stå på tillväxt några år hos MFF.

NA: Nya uppgiften: ÖSK-yttern lockar mästarlaget

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.