Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Winter 2021/22: Mårtensson till Grekland?

Jag har väl i mitt stilla sinne räknat med en förlängning för Johan Mårtensson med ÖSK. För vem vill värva en allt mer skadebenägen trettiotreåring (som han blir i februari)? Kanske nyuppflyttade Skövde AIK som på så sätt sluter fotbollscirkeln för Mårtensson, men vem annars?

Men så verkar det inte att bli. I alla fall inte om man skall tro Aftonbladet/Sportbladet. De hävdar nämligen i en artikel, jag inte lyckats finna, att mittfältaren är klar för en den grekiska klubben Panetolikos. Inte något av de mer kända namnen (för mig) i den grekiska fotbollsvärlden, men de spelar i alla fall i den högsta ligan, fast inte speciellt framgångsrikt.

Mårtensson ser väl det här som en sista chans att tjäna lite pengar innan det blir dags att gå i fotbollspension. Det är honom väl unt. För ÖSK innebär detta en möjlighet att få in ungt friskt mittfältsblod – något som helt klart behövs.

NA: Uppgifter: Mittfältaren lämnar ÖSK – går utomlands
Wikipedia (engelska): Panetolikos F.C.

Spelarstatistik från Fotbolltransfers.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.