Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Tack och hejdå Richard och Patrick

Det kommer väl inte som någon egentlig överraskning att ÖSK valt att inte gå vidare med någon av de två anfallarna som lånades under sommarfönstret. Patrick Luan och Richard Friday har gjort sitt som ÖSK-spelare och kommer att avtackas i samband med säsongens sista match på lördag.

Luan har väl egentligen inte gjort något avtryck alls. Under hösten verkar han mest (eller i alla fall ofta) ha varit sjuk eller skadad. Men det är klart – ÖSKs spelstil och oförmåga att etablera någon typ av anfallsspel gynnade honom knappast.

Friday levde väl upp till sitt rykte som en yrvädersspelare, men han var tyvärr inte alls lika bra på att göra något med bollen när han väl hade den framför fötterna. I ÖSKs historik kommer han att ta en permanent plats tack vare det cupmål han gjorde mot Sandviken – ett mål som betydde avancemang till cupens gruppspel nästa år. Tack för det.

ÖSK: Richard Friday och Patrick Luan lämnar ÖSK Fotboll
NA: Sköt ÖSK vidare i svenska cupen – lånen lämnar efter säsongen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.