Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

F15/06: Flera ÖSKare till elitsammandragning

SvFF har kallat 46 femtonåringar till en elitsammandragning på Bosön mellan den 18 och 22 november. Av de kallade kommer 3 eller möjligen 4 från Örebro SKs damtrupp.

”Eller” på grund av att jag är osäker på Olivia Cronas klubbtillhörighet. Hon tillhörde den grupp lovande spelare som gick från Adolfsberg till ÖSK efter det att deras lag lagts ner. Men nu spelar hon matcher för KIF Örebros F19-lag och hon är listad i lagets spelartrupp på deras webbsida.

Hur som helst med det. Kallade är dessutom Lea Ahl, Ida Björnberg och Elsa Pelgander och de tillhör definitivt ÖSK. Jag hade för min del gärna sett att Maja Fredriksson fått en plats också. Hon har gjort en hel del fina insatser i ÖSKs damlag och borde väl uppmärksammas i en sådan här lite bredare uttagning.

SvFF: F15/06-landslaget trupp till läger på Bosön

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.