Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Summer 2021: Deniz Hümmet till Rizespor?

Tidigare verkade det mer eller mindre klart att ÖSKs (och Elfsborgs) anfallare Deniz Hümmet var på väg att skriva på för Gaziantepspor. Men av någon anledning verkar det ha kommit in grus i övergångsmaskineriet och Hümmet återvände till ÖSK och matchen mot Sirius.

Och så ”försvann” han igen. Det verkar dock inte som om det den här gången handlar om ett förnyat försök av Gaziantepspor. I Rize verkar man nämligen tro att stadens klubb Çaykur Rizespor är det lag som kommer att få hans (och Elfsborgs) signatur på övergångshandlingarna.

Översatt till Googlesvenska blir detta: Çaykur Rizespor har knutit den 24-årige utflyttade centerforwarden Deniz Hümmet, som spelar för Sveriges Örebro-lag, till sina färger. Officiellt meddelande kommer inom kort.

Lagets placering i den högsta ligan säsongen 20/21 blev 13.e plats av 21 lag i ligan. Antal inspelade poäng var 48. På 40 åkte man ur. Klubben har på 2000-talet ett antal säsongen i den högsta ligan. Nu senast sedan säsongen 2013.

NA verkar att hittat detta ungefär samtidigt som jag gjorde det: Uppgifter ÖSK-stjärnan nära ny klubb – väntas presenteras inom kort

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.