Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Summer 2021: Hümmet vet inget

NA har stämt av övergångsryktena med Deniz Hümmet. Den inlånade anfallaren säger sig veta så mycket om saken, utan hänvisar till sin agent. Att det till och ifrån har funnits intresse från Turkiet håller han dock med om.

– Jag såg artikeln, men jag har inte hunnit prata med min agent. Jag vet att det finns rykten och intresse, men jag kan inte säga så mycket nu eftersom jag själv inte vet. Sen vet jag att det ofta finns intresse från den turkiska ligan, säger spelaren till NA:s Billy Hammer efter onsdagens ÖSK-träning.

Det här med att spelarna överlåter allt till sin agent så här i övergångstider är givetvis praktiskt. Då slipper man svara på besvärliga frågor om inte annat.

Om det verkligen förhåller sig så är väl mera tveksamt. Förmodligen vet agenten ungefär vad klubb och spelare förväntar sig av en övergång, så en grovsållning kan han säkert göra. Men så fort något dyker upp som skulle kunna vara av intresse så kan jag inte tänka mig annat än att agenten stämmer av läget med sin spelare.

Om man skall ta något med sig av artikeln skulle det möjligen kunna vara att inte Hümmet rakt av utesluter en flytt. Det hade han väl gjort om han är helt inställd på att stanna kvar hos ÖSK hela säsongen.

NA: Ryktas aktuell för utlandsflytt – nu svarar Hümmet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.