Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Summer 2021: Hümmet till Turkiet?

NA skriver ikväll att en turkiskt tidningsartikel hävdar, att Deniz Hümmet kan vara på väg att byta klubb. Enligt NA, som refererar till den turkiska tidningen Reform Haber, kan en övergång vara mycket nära. Om närheten även inkluderar Elfsborg är osagt.

Jag antar, att Elfsborg gärna skulle sälja honom om en möjlighet erbjuds. De har ju visat att de själva inte har något som helst intresse av att behålla honom i truppen. Nu skall man ta turkiska fotbollsrykten med en ordentlig nypa salt. Men ändå.

Jag tycker inte att Hümmet har gjort något större avtryck sedan han kom till ÖSK i våras. Inget större problem alltså om han lämnar. Anfallare är han ju inte och kantspelare och offensiva mittfältare finns det numera gott om i truppen.

NA: Uppgifter: Hümmet kan lämna ÖSK – aktuell för utländsk klubb
Reform Haber: Gaziantep FK, Deniz Hümmet’le anlaşmaya çok yakın

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.