Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Summer 2021: ÖSK lånar brasiliansk anfallare


Patrick Luan i aktion. (Bilden från FC Sions hemsida).


Äntligen har vi en brasse i truppen!

Richard Friday visade sig inte vara det enda sista-minuten-lånet som ÖSK genomförde i natt. Nu meddelar klubben att de även lånat in den brasilianska anfallaren Patrick Luan från den schweiziska klubben FC Sion. Precis som för Friday handlar det om ett lån under resten av säsongen.

Patrick Luan Dos Santos är född i oktober 1998 och fyller alltså 23 senare i år. Med sina 179 cm är han inte överdrivet lång. Enligt hans promotionvideo är hans vikt 77 kg. Till FC Sion kom han i juli 2019 från brasilianska Fluminenses U20-lag. Han spelade 28 matcher för FC Sion under säsongerna 2019/2020 och 2020/2021. I februari i år lånades han ut till den schweiziska andranivåklubben Kriens. Ett lån som sträckte sig fram till halvårsskiftet.

Youtube: Höjdpunktsvideo

ÖSK: Välkommen Patrick Luan
FC Sion: Patrick Luan prêté en Suède
NA: ÖSK:s nästa deadline-drag – lånar in brasse
Soccerway: Spelarprofil Patrick Luan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.