Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK hotar IFK Göteborg i kampen om TV-pengarna

Fotbollsekonomitwittraren Anders Norlén har publicerat en uppskattning om läget i kampen om TV-pengarna när nu nästan halva säsongen är spelad. ÖSK befinner sig på den undre halvan där tabellplaceringarna under de senaste fem åren inte spelar så stor roll. Alla får ändå ungefär lika mycket (eller lite). Noterar dock att ÖSK har en möjlighet att ta sig förbi IFK Göteborg och tjäna några hundratusen ytterligare. Fast det är klart – om göteborgarna förbättrar sin tabellposition blir poänggapet större.


Tillägg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.