Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Astvald åter i Örebro

BK Forward kunde idag meddela, att ÖSKs föredetting Marcus Astvald kommer att representera klubben när div 2-serien startar om i augusti. Ett rikigt kap för Forward och givetvis en boost för deras förhoppning att kunna ta steget upp till div 1 igen.

Marcus Astvald, som inför säsongen bytte Degerfors, som inte ville förnya hans kontrakt, mot Östers IF, motiverar sitt klubbyte med familjemässiga skäl. Läser man om saken på Östers webbplats får man väl närmast intrycket, att det förtida kontraktsslutet skedde på Östers initiativ. Det kan givetvis även vara så, att uppbrottet passar båda parter väl.

BK Forward: Marcus Astvald till Forward
Östers IF: Marcus Astvald och Simon Alexandersson lämnar Östers IF

Spelarstatistik från fotbolltransfers.com


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.