Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Långt kvar för Wright

NA har (äntligen) luskat reda på hur det står till med Kevin Wright. Han har ju inte tävlingsspelat än den här säsongen. Det visar sig att det är en hälsena som krånglar. En skada som inte riktigt vill läka i den takt som alla hoppas på.

Wright säger själv till tidningen att han hoppas vara spelklar till matchen mot Djurgården då serien startar upp igen efter EM-uppehållet. Men om detta vet han förmodligen ingenting. Skadan har hittills tagit mycket längre tid att läka än vad man trodde då den inträffade. Det kan mycket väl bli så även i fortsättningen.

NA: Kevin Wright har missat hela ÖSK-våren – behandlas med laser och sprutor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.