Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Summer 2021: Hussein Ali till turkisk klubb?

Fotbolltransfers.com skriver idag, att Hussein Ali kan vara på väg till den turkiska klubben Adana Demirspor. Enligt sajten skall förhandlingarna (med klubb och spelare) vara långt gångna och om inget oförutsett inträffar kan ett avslut göras inom kort.

Blir en affär av kommer det att innebära ett välkommet tillskott till ÖSKs finanser. Några stora pengar handlar det dock knappast om. Enligt Transfermarkt.com är Alis marknadsvärde 500.000 Euro. Alltså ca. 5 mkr.

Fotbolltransfers.com: Hussein Ali på väg till Adana Demirspor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.