Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Försäsong 2021: ÖSK möter Akropolis på påskafton

Det fattas en match för ÖSK i årets förberedelser inför den kommande allsvenskan premiären. I morgon, som är den 26 mars spelar laget sin sista officiellt utannonserade träningsmatch då AIK kommer till Örebro och Behrn Arena. Men allsvenskan börjar först den 10 april så det borde onekligen finnas plats och behov för ytterligare en match.

Det verkar som om den matchen kommer att spelas mot Akropolis IF den 3 april (som är påskafton). Motståndarlaget från Superettan tränas av ÖSKs föredetting Mirza Jelecak och har under försäsongen förbarmat sig över Astrit Ajdarevic och ytterligare några slocknande ”stjärnor”.

Tillägg.
Nu har även ÖSK uppmärksammat att de har en träningsmatch som skall spelas. Kanske efter min lilla puff. Vem som kommer att sända matchen är i dagsläget inte klart än.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.