Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Leijon provtränar i Linköping

Gustav Leijon, ÖSKs tredjemålvakt saknades på dagens träning. Enligt NA var orsaken att han nu befinner sig på provträning hos FC Linköping City. NA verkar av deras rubriksättning att döma, tro att han är på väg att lämna ÖSK. Det tror inte jag. Blir det spel i Linköping blir det med största sannolikhet inom ramen för ett spelarutvecklingsavtal, som gör det möjligt för ÖSK att ögonblickligen kalla tillbaka honom till ÖSK om behov skulle uppstå. Alltså på grund av en skada eller frånvaro av någon annan anledning för Allain eller Krasniqi. ÖSK behöver ju en tredjemålvakt om något skulle hända ettan eller tvåan.

Möjligheterna att få speltid verkar inte omöjliga i Linköpingslaget. Deras förstemåvakt lämnade klubben för Lunds BK i januari och deras andremålvakt spelade bara två matcher förra året.

En utlåning till Linköping City skulle säkert passa bra för ÖSKs unge målvakt, som ju har familjen i Motala.

NA: Målvakten kan vara på väg bort från ÖSK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.