Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Ekonomin: ÖSK redovisar nästan ett nollresultat

Ett redovisat nollresultat är väl något som i de flesta sammanhang inte ger upphov till några glädjerop. Men år 2020 var ett annorlunda år i många avseenden och att ÖSK kunde redovisa en förlust som inte var större än 179 tkr får nog anses som något mycket positivt. I mars då Coronan med medföljande restriktioner slog till befarade ju klubben att hela det egna kapitalet på ca 7 mkr skulle slås ut om inte restriktionerna lättades. Men på något sätt och med en stor positiv uppslutning från supportrar och samarbetspartners lyckades man med konststycket att på det stora hela balansera intäkter och kostnader.

Örebro SK Elitfotboll. Årsredovisning för år 2020.

Anders Norlen @andersnorlen analyserar och kommenterar resultatet i en twittertråd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *