Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Winter 2020/21: Skovagaard återvänder till ÖSK

Andreas Skovgaard (Foto: ÖSK)


Nyheter på fredagskvällen är sällan av det positiva slaget. Då brukar man släppa sådant som man hoppas ingen skall lägga märke till.

Men kvällens fotbollsbomb var av det positiva slaget för ÖSKs del. Danske mittbacken Andreas Skovgaard, som för bara någon dag sedan sades vara väldigt när ett hemlöst ukrainskt lag, visade sig förnuftig nog att till slut välja det säkra före det osäkra.

Den danske mittbackskämpen, vars kontrakt med nederländska Heerenveen avslutades i förtid för  någon vecka sedan, valde alltså den klubb till vilken han var utlånad till förra året. Han hade en mycket lyckosam säsong i ÖSK och fortsätter nu på den inslagna vägen.

Skovgaard har skrivit ett tvåårigt kontrakt med Sportklubben och skall enligt Axel Kjäll vara tillgänglig för den första cupmatchen mot Trelleborg om en dryg vecka. Ett nyförvärv som redan kan och vet så gott som allt om laget och som inte kommer att behöva någon inspelningsperiod.

ÖSK: Andreas Skovgaard återvänder till ÖSK Fotboll
NA: ÖSK värvar tillbaka stjärnan – ”Den här gången är det permanent
Svartvitt: Succébacken återvänder till ÖSK: ”Naturligt att komma tillbaka”


Spelarstatistik från Fotbolltransfers.com.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.