Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK-dominans i Örebro Syrianska

Örebro Syrianska skrev igår, att ytterligare en före detta akademispelare ansluter till div 1-klubben. Den här gången är det Dino Salcinovic som skrivit på för Örebros enda div 1-klubb.

Örebro Syrianska: Mittfältare klar för Örebro Syrianska

Syrianskas senaste nyförvärv blir som sagt inte ensam före detta ÖSKare i klubben. I årets A-lagstrupp ingår även följande spelare som spelat för ÖSKs akademilag: Viktor Franssila, Jonathan Forsberg, Michel Yanez Hernandez, Mirza Turan, Stefan Hannason, Marcus Karlsson, Kevin Johansson, Nadir Ayeva, Rodin Deprem och Ebrima Jaithe.

En annan lokal klubb som sett några före detta akademispelare ansluta till truppen är Yxhults IK. Laget, nyuppflyttade till div 2, tränas av Håkan Juhlin som har värvat in kvartetten Alexius Westlund, Olle Brorsson, Ryad Mouvlier och Aklam Mutebi. Sedan tidigare finns målvakterna Alex Berger och Simon Norman i truppen. Samt givetvis även Kristoffer Näfver.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.