Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Ny klubb för Astvald

NA skriver, med hänvisning till Karlskoga Tidning, att Marcus Astvald söker en ny klubb. Degerforsveteranen – om man kan kalla någon för detta efter fem säsonger – fick inte sitt kontrakt förlängt då det gick ut vid årsskiftet.

Tidningen nämner Karlstad Fotboll eller Västerås SK som intresserade av en värvning. Vill 30-åringen själv fortsätta, så borde det väl gå att finna en ny klubbadress i Superettan för honom. Att fortsätta i en div 1-klubb när man passerat trettioårsstrecket borde väl bara vara aktuellt om han fortfarande tycker att det är fruktansvärt roligt att spela fotboll.

NA: ÖSK-produkten hade svårt att ta plats i Degerfors – de pekas ut som intresserade

Statistik från fotbolltransfers.com.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.