Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Winter 2020/21: ÖSK tar in målvakt från Norrby

ÖSK meddelar idag, att de skrivit ett tvåårigt avtal med Mergim Krasniqi. Något som NA hintade om som en möjlighet redan några dagar före jul.

Med Krasniqi får ÖSK en målvakt som onekligen gått den långa vägen med 13 A-lagssäsonger och 290 tävlingsmatcher i Norrby – en klubb som han kom till som 6-åring. Rutin på elitnivå har han hunnit skaffa sig tack vare Norrbys 5 säsonger i Superettan.

Genom att värva både Allain och Krasniqi ändrar ÖSK väl på sätt och vis sin strategi beträffande målvaktsvärvningar. Tidigare har det funnits en uttalad etta och tvåa på målvaktssidan (även om Jacob Rinne nog rätt oplanerat rubbade den balansen). Nu tar ÖSK in två målvakter som nog båda räknat med att ta platsen som förstavalet. Frågan är hur den som hamnar på bänken kommer att förhålla sig till detta. Både Allain och Krasniqi närmar sig trettioårsstrecket och tycker nog att de redan klarat av se- och -lär stadiet,

NA (201222): Uppgifter till NA – han kan ta över efter Jansson i ÖSK
ÖSK: ÖSK värvar målvakt från Superettan
Norrby IF: Stort tack för allt, Mergim Krasniqi
NA: Efter NA:s uppgifter – målvakten klar för ÖSK


Spelarstatistik från Flashscore.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *