Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Winter 2020/21: Målvakt från Borås?

NA skriver idag: Enligt uppgifter till NA är Mergim Krasniqi, 28, från Norrby IF, högaktuell för ÖSK.

Krasniqi är onekligen ett namn som inte förekommit i några förhandsspekulationer. Målvakten med fotbollsrötterna stadigt förankrade hos Norrby har ett utgående kontrakt och tänker måhända att med 28 tillryggalagda år har chanserna snart försvunnit om han nu inte tar chansen och steget till Allsvenskan.

Eftersom ÖSK den här gången haft gott om tid att kolla marknaden och utvärdera de kandidater som man kan ta in till överkomliga villkor får man anta och hoppas, att det handlar om en välscoutad målvaktskandidat.

Målvaktsposten är nog den position till vilken ÖSK allra helst vill ha klart med en ersättare så fort som möjligt. Speciellt om Jake McGuire inte vill följa med som bänkvärmare under sitt kontrakterade andra år. Om McGuire försvinner och ÖSK inte har klart med en ny förstemålvakt skulle bara Gustav Leijon och U19-målvakten Samet Burgaj finnas tillgängliga när träningen drar igång igen i mitten av januari.

Men att vara nära ett avtal är sällan det samma som att vara klar.

NA: Uppgifter till NA – han kan ta över efter Jansson i ÖSK

Spelarstatistik från Flashscore.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.