Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Winter 2020/21: Granlund vill vänta och se

NA har talat med Albin Granlund om hur han ser på sin fotbollsmässiga framtid.

Förhandlingsmässigt verkar man inte ha kommit så värst långt.Förklaringen till det är att spelaren vill undersöka om det finns några andra alternativ innan han tar en riktig diskussion med ÖSK. Men han är medveten om att ÖSK själva samtidigt undersöker alternativa lösningar.
Samtidigt förstår jag att ÖSK vill ha ett besked och antagligen kollar på andra alternativ. Det är en risk jag får ta, säger han till NA.

Något besked åt det ena eller andra hållet räknar han inte med före julhelgen, vilket väl i det här sammanhanget även inkluderar nyåret och ev. trettonhelgen.

Jag tror, att han verkar att förlita sig lite väl mycket på att ÖSK skall ha en plats för honom även vid en sen intresseanmälan. Jag är en inte alls säker på det. Så viktig för ÖSKs truppbygge är han inte.

I och med att ÖSK öppnat för en förlängning för Daniel Björnquist kan nog den plats som Granlund hoppas skall förbli öppen försvinna.

ÖSK vill nog väldigt gärna ha så stora delar av truppen som möjligt klar då försäsongen sätter igång på allvar och tre högerbackar behöver man inte ha.

NA: Granlunds besked till ÖSK: ”Vill kolla runt lite”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.