Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Winter 2020/21: Walker har träffat ÖSK

FotbollDirekt skriver att Kevin Walker har träffat ÖSKs Axel Kjäll. Ingenting nytt med det egentligen, mer än att detta möte nu i alla fall bekräftas av en av parterna. Oberoende av läget i övrigt är det givetvis naturligt att parterna träffas och ”känner på varandra”.

ÖSK har just förlängt med Nordin Gerzic (37 år i år) och Johan Mårtensson (31 år) har ett år kvar. Frågan är om ÖSK verkligen behöver ytterligare en på gränsen till överårig central mittfältare. Walker är liksom Mårtensson född 1989.

Till FD säger Kevin Walkers agent (och pappa Patrics kollega) Daniel Rönnberg att det finns fler klubbar som är intresserade och att det i första hand är ett längre kontrakt man är ute efter. Det brukar ju vara så då 30-årsgränsen passerats.

FotbollDirekt: Det händer efter Djurgården – ”Inte alls orimligt för Kevin”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.