Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Kevin Wright debuterade i målrik rysarmatch

Kevin Wright debuterade ”på riktigt” i Sierra Leones landslag då Leone Stars så när lyckades klippa vingarna på Nigerias Eagles. Hemmalaget tog ledningen med 4-0 på en halvtimme innan gästerna fick ordning på boll och fötter.

Efter en reducering strax före halvtidspausen gjorde Sierra Leone tre till i andra halvlek medan Nigeria förblev mållösa. Matchen slutade alltså 4-4. Ett klart godkänt resultat för Sierra Leone, som dock hade behövt tre poäng för att kunna göra sig gällande i kvalificeringsgruppen.

Kevin Wright spelade hela matchen och jag tyckte att det såg ut som om han borde ha haft en assist på både det första och andra reduceringsmålet.

Sofascore: Höjdpunkter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.