Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Granlund i finsk landslagstrupp

Albin Granlund har fortsatt förtroende hos den finske förbundskaptenen Markku Kanerva. ÖSKs försvarsspelare fick inte speltid i någon av Finlands två matcher under det senaste landslagsuppehållet, men försvarar ändå sin plats i truppen.

Finland kommer faktiskt att spela tre matcher under den kommande landskampsperioden eftersom man inleder med en vänskapsmatch mot Polen. Med tre matcher under en relativt kort period gäller det givetvis att kunna rotera en del i laguppställningarna.

Granlund får alltså åka medan Rasmus Karjalainen inte blivit kallad. Om detta beror på begränsad speltid i ÖSK eller på en mindre lyckad insats vid den senaste sammandragningen för truppen är oklart. Men förmodligen är det den senare anledningen.

Finlands matchprogram i höst.
7 oktober: Polen–Finland (träningslandskamp, 21.45)
11 oktober: Finland–Bulgarien (NL, 19.00)
14 oktober: Finland–Irland (NL, 19.00)
15 november: Bulgarien–Finland (NL, 19.00)
18 november: Wales–Finland (NL, 21.45)

YLE: Samma, gamla frågor och svar för Markku Kanerva

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *