Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

FotbollDirekt: Rogic klar för AIK

FotbollDirekt skriver nu, att allt (eller i alla fall nästan allt) är klart mellan ÖSKs föredetting Filip Rogic och AIK. Expressen uppgav för några dagar sedan, att AIK erbjudit Rogic ett treårskontrakt. Något som övriga intresserade klubbar som till exempel IFK Göteborg eller för den delen ÖSK förmodligen inte är kapabla att slå.

Enligt FD:s källor har parterna förhandlat om villkoren i kontraktet de senaste dagarna och nu kommit överens. Rogic är på plats i Stockholm för att skriva på och presenteras som AIK:s tredje sommarvärvning, skriver FotbollDirekt.

Den 27-årige Rogic har väl hunnit bli så pass gammal nu att längre kontraktstider är att föredra framför möjligheten att enkelt byta klubb utan att vara uppbunden av ett längre kontrakt. Därför var nog AIKs erbjudande så här i Coronatider väldigt intressant för hans del. Nu är hans försörjning säkrad för de närmaste tre åren till förmodligen bra villkor. Då AIK-kontraktet löper ut har han fyllt 30 och han bör då fortfarande ha några bra fotbollsår kvar i benen.

FotbollDirekt: AVSLÖJAR: Parterna överens – han blir AIK:s nästa nyförvärv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.