Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Supporterkampanjerna mot 150.000

I medlemsutskicket för några dagar sedan skrev ÖSK att de tre supporterkampanjerna Tillsammans mot juni, Hemmaklacken samt Klubb Orvar nu inbringat nästan 150.000 kronor. De två sistnämnda kampanjerna pågår fortfarande och alla bidrag är givetvis mycket välkomna. Nog borde man kunna komma en bra bit till, tycker jag. Nu vet jag inte hur mycket pengar ÖSK hoppas få in den här vägen, men för egen del tycker jag allt under 500.000 skulle vara en besvikelse.


Ett bra sätt att hjälpa ÖSK på traven är att gå med i Klubb Orvar. Man skänker 10, 25, 50, 75 eller 100 kr per mål som ÖSK gör. Det behöver ju inte bli så dyrt – ÖSK gör ju inte så många mål, vilket iofs inte heller Orvar gjorde. Hittills i år efter 16 omgångar har det för ÖSKs del blivit 15 mål – alltså knappt 1 mål per omgång. På det tillhör man de målsnålaste lagen i allsvenskan. Bara AIK och Helsingborg (14) samt Östersund (12 mål) är sämre.


Orvars klubb har just nu 134 medlemmar så det finns helt klart plats för fler. Det sammanlagda målbidraget per gjort mål har nått upp till 2.895 kronor, vilket utslaget på de 134 klubbmedlemmarna blir 21,60 per gjort mål.

Att anmäla sig är lätt. Man går in på anmälningssidan, anger vilket belopp man vill skänka och lämnar uppgift om varifrån pengarna skall dras. Så sköter ÖSK resten.

ÖSK: KLUBB ORVAR 2020
ÖSK: Anmälningsblanketten till klubb Orvar


Tillägg.
Just nu verkar det vara mer eller mindre dött lopp mellan de två största länslagen. Nog borde väl ÖSKs supportrar kunna de till att Sportklubben rycker ifrån i insamlingsligan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.