Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Summer 2020: Boye återvänder till ÖSK

ÖSKs anfallare Isaac Boye har under första delen av säsongen varit utlånad till Ljungskile i Superettan. Tanken har varit att han skulle tillbringa hela den här säsongen på Västkusten, men hans vistelse där har nu avbrutits och han är tillbaka i Örebro. Det var tydligen så att det fanns en optionsmöjlighet (för båda klubbarna) att avbryta utlåningen halvvägs och nu har någon av dem (förmodligen Ljungskile) utnyttjat den möjligheten.

Speltiden i Ljungskile har varit begränsad för anfallaren. Det blev aldrig någon match från start utan han fick nöja sig med att starta från bänken. Sammanlagt elva gånger fick han en plats där och nio gånger blev han inbytt. Enligt Soccerway.com blev hans sammanlagda speltid för LSK 162 minuter, vilket motsvarar 18 minuter per match. Han var knappast den spelare som först blev inbytt – men kanske inte sist heller.

Hans målproduktion inskränkte sig till 1 mål. Dessutom finns det en missad straff i bottenmötet mot GAIS (slutresultat 1-1).

Frågan är nu vad ÖSK tänker göra åt saken. Det är klart att det behövs fler anfallare i truppen, men en spelare som inte ens klarar av att ta en startplats i ett bottenlag i Superettan är knappast vad klubben behöver.

ÖSK: Isaac Boye återvänder till ÖSK Fotboll
Ljungskile SK: Isaac Boye går tillbaka till Örebro

Spelarstatistik från Soccerway.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.