Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly summer 2020: Lahne lämnar

ÖSK meddelade idag, att Jack Lahne kommer att återvända till sin franska klubb Amiens då hans låneavtal löper ut den sista juli. Han kommer att göra sin sista träning med ÖSK i morgon (som är den30:e juli).

Från ÖSKs sida verkar man inte vara överdrivet besvikna över att utlåningen avbryts. Tidigare har man ju talat om en eventuell möjlighet att få lånet förlängt, men så blir det nu inte. Oklart på vems initiativ även om ÖSK ”skyller på” att Amiens ville ha tillbaka honom för förberedelserna inför den nya säsongen.

– Vi är glada att Jack har varit en del av truppen det senaste halvåret. Han är en ung talang som har en ljus framtid. Avtalet med Amiens sträckte sig till slutet av juli och det är nu dags för honom att lämna Örebro enligt den överenskommelsen. Vi önskar honom ett stort lycka till i framtiden, uttalar sig Axel Kjäll på ÖSKs webbplats.

Det ville sig aldrig för Lahne i ÖSK. Det fanns egentligen ingen som kunde slå de rätta bollarna för att han skulle kunna utnyttja sin snabbhet på rätt sätt. Och utan bra framspelningar att jobba med var han rätt oföretagsam. Det var ju inte så att hans skapade chanser på egen hand. Fast han var bra på att få motståndare varnade.

ÖSK: Jack Lahne lämnar ÖSK Fotboll

NA: Jack Lahne lämnar ÖSK – återvänder till Frankrike: ”Blev inte riktigt som vi tänkt oss”

NA: Känslosam Jack Lahne efter sista träningen med ÖSK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.