Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Winter 2020: Tiden snart ute för Lahne

NA uppmärksammar idag situationen för Jack Lahne, som ÖSK lånade från Amiens för spel under vårsäsongen. Överenskommelsen verkar ha varit, att han skulle spela för ÖSK fram tills EM-uppehållet i början av juni.

Nu kommer allsvenskan dock inte igång förrän tidigast just då. EM-turneringen är flyttad till nästa år och de allsvenska klubbarna räknar med eller kanske snarare hoppas att Allsvenskan skall kunna starta i månadsskiftet maj/juni.

Axel Kjäll säger till tidningen att han är i kontakt med Amiens FC, Lahnes franska klubb, och att det finns en möjlighet att lånet kan komma att förlängas.

Jag trodde, när ÖSK informerade om lånet, att man hos Amiens redan var inställda på att lånet skulle sträcka sig säsongen ut. De skrev nämligen på sin webbplats: ”Jack Lahne portera les couleurs du club suédois jusqu’à la fin de saison”.

Men vid närmare eftertanke var det nog inte den svenska säsongen de tänkte på utan den franska med en serieavslutning i maj månad.

NA: Superlånet” kan lämna ÖSK utan att spela en enda match

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.