Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK presenterar årets matchställ

Så här skall ÖSKarna se ut 2020.


ÖSK kunde idag visa upp årets matchställ. Vitt hemma och eventuellt svart borta precis som vanligt. Vad som eventuellt skiljer sig från senare år är att man redan nu fem veckor innan den första allsvenska avsparken verkar ha gjort klart med de flesta om inte rent av alla sina (vad som nu tydligen heter) dräktpartners.

Följande företag har köpt rätten att få sin logotyp på matchdräkterna.

Tröjan: ÖBAB , Puma, Malmbergs , Korvbrödsbagarn , Byggtema , ¨rebro , Görtz Fastigheter, Ernst , BF:s Bygghandel och Radiator VVS.
Byxan: Nerikes Allehanda, Nordic Wellness och Länsförsäkringar.

Åsikterna om huruvida årets matchdress är snygg eller ej är som vanligt delade mellan finsmakare och de som egentligen inte bryr sig. Själv tillhör jag väl den senare kategorin. Så länge ÖSK vinner sina matcher är jag nöjd och när de inte gör det spelar det ingen roll vad de har på sig.

Tröjan kan beställas i ÖSK-shoppen, skriver ÖSK, där den kostar 899 kronor med reklamen, men utan namn och nummer. Nöjer man sig med enbart huvudsponsorn ÖBABs logga på tröjan kommer man undan med 699 kronor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.