Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Årskorten: Hoppsan – vad hände?


ÖSK rapporterar – precis som många andra klubbar – sin årskortsförsäljning på webbplatsen. Det såg bra ut under november månad då korten var extra rabatterade. Förra gången (som i det här fallet syftar på år 2018) gällde extrapriset även under december månad, så det blev inte riktigt samma rusch i november som vi såg den gången.

Men sedan dess har det sett minst sagt trögt ut. Gapet i jämförelsesiffrorna mellan försäljningen för säsongerna 2019 och 2020 har bara blivit större och större och var i dag på morgonen ca. 300 biljetter stort. Det såg väldigt trögt ut med andra ord.

Men när jag för någon timme sedan på nytt kollade försäljningen stod den på 2.367. Alltså en ökning på ca 700 biljetter över dagen. Hur kan det bli så?
Ja, det måste väl handla om någon grupp av biljetter vilka redovisas i klump och som inte tagits med i de dagliga uppräkningarna. Det enda jag kan tänka mig är att man nu tagit med de biljetter som ingår i de olika sponsorpaketen. Alltså platserna centralt på Norra Läktaren. De borde väl ligga någonstans i den storleksordningen.

Men det är en ordentlig bit kvar för att nå årets målsättning. Sandra Almqvist berättade i ett obevakat ögonblick före jul att målet för i år är att sälja 10 % fler biljetter än förra året. Det skulle innebära, att man siktar på drygt 3.400 biljetter. Dit är det en bra bit kvar även om mars brukar vara en bra månad försäljningsmässigt. Förra året såldes 915 biljetter från den 19 februari fram till mars månads utgång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.