Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Winter 2020: Kjäll om Besara

NA följer upp gårdagens FD-rykte angående ÖSKs intresse för Nahir Besara. Axel Kjäll bekräftar, att han har kontakter med Besara och att man bland annat diskuterat vad denne tänker göra när det är färdigspelat på Cypen. Dessutom, vilket är något förvånande, säger Kjäll att han diskuterat taktiska detaljer i ÖSKs spel med Besara.
– Jag har lyft delar av vårt spel och bett om feedback eftersom han känner mig så pass bra efter åren vi har arbetat tillsammans, säger Axel Kjäll NA:s Fredrik Carlsson.

Onekligen lite förvånande. Det har tidigare framkommit att den typen av diskussioner ägde rum ibland då Besara fortfarande spelade med ÖSK, så det är på så sätt ingen direkt nyhet, men ändå. Hur som helst vittnar det om en bra personkemi, vilket väl borde underlätta att Besara väljer ÖSK om villkoren i övrigt är likvärdiga med vad han erbjuds från andra klubbar då han flyttar hem igen.

Någon sådan flytt verkar dock inte ligga nära i tiden. Besara verkar ha ett mycket bra grepp om sin plats i Pafos startelvor. Han är en av två spelare som spelat flest ligamatcher (16) den här säsongen. Det har visserligen bara blivit två poäng (1 mål och 1 assist), men han verkar onekligen ha sin tränares förtroende.

Att hoppas på en återkomst redan till säsongsstarten i början av april är därför nog att hoppas på för mycket.

NA: ÖSK-managern om Besara-kontakten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.