Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Winter 2019/20: Ingen förlängning för Kasim

Introduktionsbild för Yaser Kasim (Foto: ÖSK)

ÖSK meddelar idag, att man inte kommer att utnyttja den option som fanns till en tvåårig förlängning av Yaser Kasims kontrakt med klubben. Efter det att klubben förlängt kontrakten med både Nordin Gerzic och Johan Mårtensson tidigare i höst kommer det här beskedet inte som någon överraskning.

Kasim är utan tvekan en duktig fotbollsspelare, men han kunde inte anpassa sig till ÖSKs spelstil. ÖSK har varit och är väldigt beroende av Gerzics kvaliteter som speluppläggare och -fördelarna. En roll som Kasim inte kunde fylla med sitt mer direkta kortpassningsspel. Han avslutar sin vistelse i Örebro utan att lämna något speciellt stort tomrum efter sig.

ÖSK: Yaser Kasim och ÖSK Fotboll går skilda vägar
NA: ÖSK förlänger inte mittfältarens kontrakt – lämnar klubben

Spelarstatistik för Yaser Kasim från fotbolltransfers.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.