Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Winter 2019/20: Karlsson har fått nog

Idag meddelade ÖSK, att lagets andremålvakt Mathias Karlsson kommer att lämna klubben efter den här säsongen. Karlsson hade ett utgående kontrakt, men har aldrig varit i närheten av en startplats hos ÖSK, så beskedet i sig är inte så överraskande. Lite kryptiskt skriver ÖSK, att han ”tillsammans med ÖSK valt att gå skilda vägar när kontraktet går ut i slutet av november”. En formulering som väl snarast ger intrycket av att ÖSK hade ett finger med i beslutsfattandet.

Karlsson har inte fått någon allsvensk speltid under de snart två år han varit i klubben. För det har Oscar Jansson, oomstridd ÖSKetta, varit alltför bra. För hans framtid ser säkert två år i ÖSKs organisation bättre ut i hans CV än vad ytterligare två år hos Carlstad United skulle ha gjort.

ÖSK: Mathias Karlsson lämnar ÖSK efter säsongen
NA: Målvakten lämnar ÖSK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.