Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Futsal: Lukman siktad

Den förre ÖSK-talangen Lukman Murad dök upp i Idrottshuset i helgen som just tagit slut. Detta som spelare i AFC Eskilstunas futsallag. Senast jag såg något om Lukman hade han flyttat till Bahrein för att spela fotboll för en klubb som heter Malkiya. En klubb som han av allt att döma nu har lämnat. Fotbollsligorna i Bahrein har just dragit igång efter sommaruppehållet och då spelar man inte futsal i Idrottshuset.

AFC bekräftde för övrigt i september sitt nyförvärv på futsallagets webbplats: Nyförvärv

För ÖSKs akademiranking är det här inte något positivt besked. Lukman är/var nämligen den spelare som i rankingen för förra året gav näst högst antal poäng (64 av 580) i spelardelen. Om han spelade någon match för sin klubb i Bahrein i år ligger väl de poängen kvar för i år, men för nästa år lär de försvinna.

För övrigt tror jag att futsal är en sport som borde passa Lukman riktigt bra. Synd bara att han valt att representera AFC Eskilstuna. Men det kan ju finnas andra skäl än futsalen till att han hamnade i den staden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.