Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Summer 2019: ÖSK väntar på Malmö FF

Halva dagen har gått och ännu har Malmö FF varken sagt bu eller bä (eller något annat) beträffande den spelarövergång som nattens nyhetsflöde sköljde upp på NA:s webbsidor.

För att vara konkret. Vad händer med Carlos Strandberg? ÖSK vet inte eller om de vet kan de i alla fall inte kommentera detta innan Malmö FF bekräftat eller förnekat övergången. Spelaren själv tränade som vanligt med ÖSK dagen före hemmamatchen mot AFC Eskilstuna. Vilket skulle kunna tas som ett tecken på att ÖSK i alla fall inte har fått något definitivt besked än.

För Malmö har väl informationsdetaljen inte lika hög prioritet. Carlos kommer hur som helst inte att spela för dem. Klubben sägs dessutom ha säkrat upp ytterligare 80 mkr tack vare att de igår tog sig vidare till gruppspelet i Europa League. Så rent ekonomiskt är utlåningen som tidigare sagts ge MFF 4 mkr inte heller så intressant.

Eftersom gruppspelet i Europa League skall lottas i eftermiddag får man förmoda att det är på detta som MFFs intresse fokuseras.

NA: Stjärnan bekräftades klar för annan klubb men tränade med ÖSK – Kjäll utesluter inte att han spelar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.