Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Summer 2019: Strandberg till Portugal

Ett orosmoln på ÖSKs sommarhimmel. Enligt Kvällsposten (som är Expressens Malmöedition) skall den portugisiska ligafyran Sporting Braga vara så pass intresserade att de kontaktat Malmö för en diskussion/förhandling.

Eftersom Malmö FF helt klart inte vill ha något med Strandberg att göra säljer de säkert gärna förutsatt att priset är någorlunda rätt. Annars måste de ju låna ut honom även nästa år.

Vad Strandberg vill är mer oklart. Han verkar ju trivas bra i Örebro där han får både förtroende och matchtid. Inget av hans försök att etablera sig utomlands har slutat speciellt bra. Han kanske lärt sig något under den resans gång. Vill han utomlands efter den här säsongen har han knappast några problem att finna en ny klubb förutsatt att han fortsätter att producera i Örebro.

Kvälls-Posten: Portugisisk klubb vill ha Strandberg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.