Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Summer 2019: Nordin vill förlänga

Kanske skulle rubriken härovan ha börjat med Silly Winter, men riktigt så långt har vi inte kommit än. Winter blir det först då alla sommarfönstren stängts.

Hursomhelst om vadsomhelst. Nordin Gerzic vill i alla fall förlänga sitt kontrakt med ÖSK och kommer snart att börja förhandla med ÖSK om saken. Det är Aftonbladet som av någon anledning skriver om detta. De brukar ju liksom all annan storstadspress vara rätt ointresserade av vad som händer på landsbygden.

Gerzic har dominerat på det centrala mittfältet under det här året så det borde väl inte vara några större problem för ÖSK att gå med på det önskemålet. Om nu inte hans löneförväntningar är uppenbart orealistiska.

Aftonbladet: Allsvenska veteranen vill skriva nytt kontrakt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.