Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Summer 2019: Kasim spelklar

NA skriver att ÖSKs sommarförvärv Yaser Kasim nu är spelklar. Han kommer därmed med största sannolikhet att ta en av platserna i kvällens spelartrupp för mötet med IFK Göteborg. Får han spela? Oklart givetvis, men ÖSK verkar ha legat på ordentligt för att få allt klart idag, så helt omöjligt är det väl inte.

Blir det inte spel i kväll eller bara något litet inhopp kommer det en ny möjlighet i morgon. Dä möter ÖSK nämligen Västerås SK i U21-allsvenskan. Den matchen spelas på Behrn Arena med avspark kl. 18:00.

NA: Nyförvärvet spelklar – här är allt du behöver veta om mittfältsstjärnan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.