Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Summer 2019: Jansson till Bristol?

NA refererade igår till Expressens påstående, att det pågår samtal mellan någon som företräder Bristol City och någon annan som är Jansson-intressent på den svenska sidan.

Axel Kjäll vill dock inte bekräfta för NA, att det finns något konkret att ta fasta på. Inga diskussioner förs och inget bud har lagts, enligt Kjäll. Vilket givetvis inte utesluter att diskussioner förs med till exempel Janssons agent om vilka villkor som skulle vara tillräckligt attraktiva för Jansson. Eller något åt det hållet.

Jag har för egen del svårt att tänka mig, att ÖSK skulle släppa iväg Jansson nu under sommaren – speciellt inte med tanke på lagets utsatta läge. Om Jansson lämnar måste en ersättare av samma kvalitet in och var hittar man en sådan på någon eller några vecka i sommarens fotbollsverige?

Janssons agent är för övrigt lokalt förankrade WCG (Walker Consulting Group) som drivs av Patrick Walker och Daniel Rönnberg. WCG har en klart lokal förankring med flera spelare från Örebro på klientlistan.

Expressen: Daniel Kristoffersson Expressen hänvisar till Danielssons Podcast, men i den sägs väl inte mycket mer än vad som står i artikeln och det är ju nästan ingenting.

NA: Axel Kjäll bekräftar intresse för Oscar Jansson – men inget konkret från Bristol

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.