Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Summer 2019: Deprem till Turkiet?

NA skrev igår, att det ryktades om att Rodin Deprem skulle kunna vara på väg till Turkiet. Enligt uppgift på en turkiskt webbsida skall det vara storklubben Besiktas från Istanbul som är intresserad av honom.

Ibland undrar man ju varifrån alla tokiga rykten kommer. Att Rodin skulle vara av intresse för en klubb som Besiktas är extremt osannolikt. Finns inte en chans, etc.

Däremot kan det mycket väl vara så, att en agent i Sverige har placerat ryktet i den turkiska sportpressen. Där vet man ju inget om Rodin och är givetvis intresserad av att skriva om potentiella nyförvärv nu under sommaren då inte så mycket händer.

Det här är väl snarast ett sätt för någon agent att få publicitet kring Rodin och om det faktum att han snart är tillgängligh. Med lite tur nappar någon klubb längre ner i seriesystemet på artikeln och undersöker saken närmare. Osv.

Jag tror dock att Rodins fotbolls-CV är lite för tunn för att det skall finnas något seriöst intresse ens från Turkiet. Han har ju knappt fått spela i ÖSK.

NA: ÖSK-anfallaren ryktas vara på väg till turkisk storklubb

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.