Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

P18/01: Storförlust i Ungern

Det blev förlust för Sverige även i den andra matchen i dubbellandskampen mot Ungern. Efter 2-1 till hemmanationen i den första av matchen blev det hela 6-0 i den andra. Inte bra nog av svenskarna även om ungrarna var väldigt bra.

Jag hade trott att ÖSKs Helmer Andersson skulle få börja på bänken efter att ha varit en av fyra utespelare som fullföljde hela den första matchen. Men där hade jag fel. Helmer började även den andra matchen och var tillsammans med lagkaptenen Fredrik Hammar (numera i Brentford) den ende som spelade full tid i båda matcherna.

SvFF: Storförlust mot Ungern

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.