Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

P18/01: Svensk förlust i Ungern

Sveriges P18-landslag spelade sin första match i dubbellandskampen mot Ungern i går. Det blev förlust med 2-1, ett resultat som den svenska lagledningen trots allt inte verkade vara alltför missnöjda med. Tydligen är Ungerns 01:or en mycket stark årskull. I alla fall i svenska ögon.

ÖSKs Helmer Andersson spelade från start och han var en av fyra utespelare som fick spela hela matchen. Detta kan nog innebära att det nog inte blir någon speltid i morgon (som är en torsdag) för hans del. Rimligen vill man från svensk sidan inte slita alltför hårt på spelarna. Vi får se.

SvFF: 1-2-förlust mot Ungern

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.