Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Kjäll om Mehmeti

Hög tid för Agon Mehmeti att rycka upp sig.


FotbollDirekt har intervjuat Axel Kjäll om hur klubben ser på nyförvärvet Agon Mehmeti. Den förre MFF:aren har ännu inte fått någon speltid med ÖSK:s A-lag.

– Det hänger ihop med att vi tog in Carlos Strandberg. Agon har inte spelat på länge och vi visste om att det skulle ta tid för honom att komma i form. Med det sagt så jobbar Agon jättehårt, men han har haft lite småkänningar. Blir han bara hundra procent kommer han att vara en tillgång för oss på planen, säger managern Axel Kjäll till FotbollDirekt.se.

Tja, vad skall man säga. Ingen speltid alls efter 11 omgångar (inräknat kvällens match mot IK Sirius). Både Mehmeti och ÖSKs värvningsansvariga har en hel del att bevisa för att inte Mehmeti skall kvala in på topplistan över misslyckade sistaminutenvärvningar.

FotbollDirekt: Tonar ner kring MFF-favoriten – ”Det hänger ihop med Carlos”

Jag har faktiskt lite svårt att se hur Mehmetis frånvaro från matchtrupperna på något sätt skulle hänga ihop med lånet av Carlos Strandberg. Även om Carlos givetvis går före då laget tas ut förhindrar detta inte att Mehmeti tar en a platserna på bänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.